In 2 of 3 klikken
precies weten wat je moet doen!

Een manager heeft goede inzichten nodig om goede beslissingen te kunnen maken. Wat zou het fantastisch zijn als je managementinformatie zo ingericht is dat je binnen een aantal klikken weet wat er aan de hand is en daar direct mee aan de slag kunt. De praktijk is vaak anders. Veel verschillende rapportages, in verschillende opmaak en niet geïntegreerd, die eigenlijk alleen op KPI-niveau aangeven of targets wel of niet gehaald zijn. Verder dan dat komt het vaak niet. De analyse en verdieping moet je zelf doen. In alles blijft het een ineffectief en moeizaam proces. Wij maken het mogelijk om zo snel als mogelijk precies te weten wat je moet doen om klantcontact goed en effectief te kunnen managen.

In 2 of 3 klikken weten wat je moet doen

Stap 1: Assessment​

Hoe effectief zijn jouw huidige rapportages?

Hoe goed is de kwaliteit van jouw huidige rapportages? Staat de data op een centraal plaats? Is de informatie snel tot je beschikken? Jouw effectiviteit als contact center manager is 80% afhankelijk van de kwaliteit van de rapportages. Als manager kan je de operatie niet besturen zonder de juiste inzichten te hebben zoals een bestuurder nooit zonder navigatie naar de eindbestemming kan rijden. Maar ben je je bewust van hoe goed jouw navigatie eigenlijk is? Weet jij hoe goed jouw rapportages zijn ingericht en wat je kunt doen om deze te verbeteren. Beantwoord enkele vragen en ontdek direct hoe je samen met je team het klantcontact kunt verbeteren. Beantwoord enkele vragen en ontdek direct hoe je samen met je team het klantcontact kunt verbeteren.

Dit zijn de collega's die jou voor gingen

Logo consumentenbond
ANWB werkt met Dimenzi SMART Dashboard

Stap 2: Klantcontact Performance Analyse

Welk potentieel heeft jouw organisatie?

Waar zit het verbeterpotentieel? Wat is er te halen aan kwaliteit en performance verbetering, te verbeteren in klanttevredenheid en waar zit je ruimte budgettair?

Wij analyseren door middel van een 360 graden analyse al jouw beschikbare en relevante data en bepalen op basis daarvan welk potentieel er in jouw operatie besloten ligt en aan welke knoppen je moet gaan draaien om deze volledig te kunnen benutten. Deze analyse vormt de basis van een goed contact center besturingsmodel om effectief te kunnen sturen.

Heb jij behoefte aan een Performance Analyse? Wij helpen je hier graag. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Stap 3: Contact Center Besturingsmodel

Het framework voor succes

Heb je met regelmaat moeite om een stabiele performance te realiseren? Grote kans dat je besturingsmodel onvoldoende aansluit bij wat je managers nodig hebben om effectief te kunnen managen en verbeteren. We raden je aan om de blauwdruk van je Contact Center Management eens goed onder de loep te nemen. Deze vormt namelijk de basis van je rapportages. Deze bepaalt op basis van welke KPI’s je stuurt, wat de rootcause routes zijn en welke analyses je nodig hebt. Zo kom je tot de inzichten en acties die jij of je team neemt om de gewenste verbeteringen door te voeren. In deze blauwdruk komen de door te voeren verbeteringen en het te benutten potentieel van je operatie samen. Op deze manier heb je niet alleen de juiste middelen, maar weet je ook exact aan welke knoppen je moet draaien. Met deze blauwdruk kun je ook direct aan de slag om de rapportages in te richten. Wil jij veel betere resultaten boeken in je operatie en ben je van plan om nieuwe rapportages in te gaan richten? Neem dan eerst je Contact Center besturingsmodel onder de loep. Wij helpen je hier graag mee. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Stap 4: Inrichten rapportage

Voor de juiste inzichten, de basis voor gerichte verbeteracties

Je rapportage software faciliteert je inzichten. De kwaliteit hiervan komt voort uit je Contact Center besturingsmodel. Nu kun je gaan bepalen welke rapportage oplossing het beste bij jou past. Wij bieden hier twee oplossingen in. Een kant-en-klare rapportage omgeving of een rapportage omgeving op maat. Deze laatste leveren wij in een Microsoft omgeving. 

Kant-en-klaar platform

Reporting op maat

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Schrijf je kosteloos in en ontvang direct de 5-delige workshop