Privacy- en cookieverklaring Dimenzi

Jouw privacy is voor Dimenzi van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Dimenzi doen met de informatie die we over je te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met ons op.

SMART Dashboard
Als jouw organisatie SMART Dashboard bij ons afneemt, dan heb je een account gekregen. Je kunt inloggen met een gebruikersnaam die wij jou hebben gegeven en een zelfgekozen wachtwoord. Wij gebruiken cookies voor functionele doeleinden om de navigatie, filtering en zoekfunctionaliteit binnen SMART Dashboard te kunnen gebruiken en optimaliseren.

Hiervoor gebruiken wij de gegevens die door onze opdrachtgevers ter beschikking wordt gesteld. Dit is vastgelegd in Verwerkersovereenkomsten die wij met opdrachtgevers afsluiten. Wij bewaren en gebruiken deze informatie tot 7 dagen nadat onze opdrachtgever gestopt is met het gebruik van SMART Dashboard of direct op verzoek van en in overeenstemming met de opdrachtgever.

Contactformulier 
Als je gebruik maakt van ons contactformulier of ons mailt, dan gebruiken wij je naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Het sturen van e-mail aan ons vatten wij op als toestemming voor het gebruik hiervan. Wij bewaren deze informatie een jaar. Zo kunnen we bij vervolgvragen je informatie er makkelijk bij pakken.

Nieuwsbrief
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrieven. Hierin lees je adviezen, interessante cases, nieuws en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij deze statistieken van je maken, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, klikgedrag en bezoekgedrag. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie gedurende drie maanden.

Andere partijen
Wij verstrekken je gegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de afgesproken dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Deze gebruiken wij zodat je die niet steeds je informatie hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als je daarna onze website verder gebruikt, nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar dan kunnen sommige zaken van onze website eventueel niet goed meer werken.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Hiervoor hebben wij beleid. Als je wilt weten wat wij hieraan doen, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, of wij onze dienstverlening aanpassen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Dimenzi Smart Solutions B.V.
Postbus 970
6800 AZ Arnhem

info@dimenzi.nl
026 – 44 33 433