Partners

Dimenzi werkt met verschillende partners. Onze partners leveren kennis, diensten en producten waarmee wij extra toegevoegde waarde binnen de contact center branche kunnen leveren.

Vluent is een workforce Management Consultancy organisatie gevestigd in Duitsland. Vluent helpt organisaties om hun prestaties te managen en te verbeteren door de inzet van mensen te optimaliseren. Door klantgedrag te voorspellen, resources adequaat in te zetten en consequent verbetermogelijkheden te analyseren zorgt Vluent ervoor dat het potentieel wordt gerealiseerd. Vluent biedt oplossingen voor de lange termijn, die flexibel zijn op dagdagelijkse basis en daarnaast ervoor zorgen dat de strategische doelstellingen voor de lange termijn worden behaald. Vluent werkt internationaal met een primaire focus op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt.

Amazon Web Services (AWS) is ’s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, gebruiken AWS om de kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te innoveren. SMART Insight wordt op AWS aangeboden.

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om ons te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen. SMART Insight is ook via Azure beschikbaar.

Dimenzi is lid van de Klantenservice Federatie. De KSF behartigt de belangen van haar leden en deelt kennis. De branchevereniging is dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werkt continu aan de kwaliteit van klantcontact. In politiek Den Haag en bij stakeholders maken zij zich hard voor de positie van het vakgebied. Daarnaast werken zij aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en beheren zij  het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze diensten, neem dan contact met ons op!