Partners

Dimenzi werkt met verschillende partners. Onze partners leveren kennis, diensten en producten waarmee wij extra toegevoegde waarde binnen de contact center branche kunnen leveren.

StrateX is een jong dynamisch bedrijf met de beste WFM experts die ze inzetten om organisaties te helpen optimaliseren. Hun AI-gedreven WFM software, gemaakt door hun eigen WFM professionals, zorgt ervoor dat de juiste personen het juiste werk kan doen op het juiste moment. Met StrateX bieden wij in combinatie met SMART Insight een volledige geautomatiseerde WFM, reporting en analyse cyclus aan in de markt.

Amazon Web Services (AWS) is ’s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt meer dan 200 volledig uitgeruste services van datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten, waaronder de snelstgroeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, gebruiken AWS om de kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te innoveren. SMART Insight wordt op AWS aangeboden.

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om ons te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen. SMART Insight is ook via Azure beschikbaar.

Dimenzi is lid van de Klantenservice Federatie. De KSF behartigt de belangen van haar leden en deelt kennis. De branchevereniging is dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werkt continu aan de kwaliteit van klantcontact. In politiek Den Haag en bij stakeholders maken zij zich hard voor de positie van het vakgebied. Daarnaast werken zij aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en beheren zij  het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.