ONZE DIMENZI

Dimenzi op een missie

Wij werken al meer dan 20 jaar als interim managers en management consultants in de Contact Center branche. Door de jaren heen – waarin Dimenzi zich richtte op het managen en verbeteren van klantenservices – viel het enorme gebrek aan inzichten en goede managementinformatie op. We zagen en zien nog steeds dat er heel veel tijd en energie verloren gaat aan het verbeteren van klantcontact en dat er heel veel potentieel onbenut blijft. Potentieel om een betere dienstverlening en daarmee betere klantbeleving te kunnen realiseren. Potentieel om meer effectief en efficient te kunnen werken om zo meer resultaat uit klantcontact te halen en het potentieel om medewerkers beter te kunnen binden en meer plezier in hun werk te kunnen geven.

Het aanwezige potentieel blijft vaak onbenut terwijl we tegenwoordig alles voorhanden hebben om dit maximaal te kunnen benutten. Er is een veelvoud en data aanwezig welke benut kan worden om de juiste inzichten te verzamelen om te gebruiken voor de optimalisatie van klantbeleving, processen en teamprestaties. Het is onze missie om bedrijven te helpen om dit potentieel beter en op een meer eenvoudige manier te benutten.

Wij geloven dat je alleen het beste resultaat krijgt als je op meerdere vlakken werkt aan verandering en verbetering. De combinatie van het vergroten van kennis, inzichten en vaardigheden zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat. Daarom hebben veel trajecten altijd een combinatie van analyse, consultancy, training en coaching in zich. Zo helpen wij managers bij het managen en verbeteren van klantcontact. 

Wil je meer over Dimenzi weten?