Management dashboards

SMART Insight

SMART Insight is een dasboard en biedt managers een Intelligent Management informatie systeem van waaruit klantcontact eenvoudig gemanaged en verbeterd kan worden.

Met ons Managementinformatie dashboard heb je al onze kennis en ervaring in handen met geautomatiseerde analyses, data, adviezen en een kant en klaar klant Contact Center besturingsmodel. Met SMART Insight ben en je altijd in control! En kun je gericht sturen op performance, kwaliteit, kosten en klantwaarde.

De Features
van SMART Insight dashboard

Icon

Algemeen

logo Dimenzi

Functionaliteiten

logo Dimenzi

Modules

Dimenzi Contact Centre Dashboard logo

Implementatie

logo Dimenzi

Modules

Icon

Technisch

Voordelen van
SMART Insight

logo Dimenzi

Bespaart tijd

logo Dimenzi

Verhoogt effectiviteit

Icon

Helder inzicht

ZELF EEN MANAGEMENT DASHBOARD MAKEN MET SMART INSIGHT!

Probeer ons managementinformatie dashboard uit voor een periode van 3 maanden.

Samen bepalen we je belangrijkste doel. Vervolgens stellen richten we een blueprint op, configureren we de belangrijkste bronnen en KPI’s en kun je aan de slag met jouw project! Na deze 3 maanden evalueren we de progress en hoe je ervaring met deze manier van werken is. Ben je enthousiast, dan richten we SMART Insight verder naar wens in. Ben je dat niet, dan zijn er verder geen verplichtingen en kun je direct stoppen.
Management Dashboard SMART INSIGHT

Maar wij gebruiken Power BI!

Geen probleem! Dimenzi heeft al haar ervaring, kennis en expertise ook beschikbaar gemaakt in een Custom Power BI oplossing om veel en de best mogelijke inzichten te genereren om klantcontact te managen en te verbeteren.

FAQ

Wij beantwoorden graag al jouw vragen
SMART Insight is intelligente klantenservice software (of callcenter software) van waaruit managers eenvoudig inzicht krijgen in de realisatie van hun klantcontactstrategieen. Onze software zorgt ervoor dat organisaties gericht klanttevredenheid kunnen verhogen, klantcontact kunnen optimaliseren en kosten goed onder controle kunnen houden.
Wij starten met het uitwerken van een blueprint voor jouw organisatie. Deze wordt gebaseerd op de doelen die voor jouw organisatie van belang zijn en op basis van de KPI’s die jouw doelen ondersteunen. Wij hebben jaren ervaring binnen callcenters en helpen je graag om die structuur en KPI’s te bepalen. Vervolgens ontsluiten we de benodigde databronnen en richten we het dashboard in op basis van de wensen en behoeftes van de organisatie. Om te zorgen dat klantenservice medewerkers een vliegende start maken verzorgt Dimenzi een training voor zowel de medewerkers als de contact center managers op locatie. Op deze manier leert de gehele organisatie te werken met SMART Insight en worden de resultaten op de juiste manier geïnterpreteerd en gerapporteerd. Van begin tot eind duurt de gehele implementatie 4 tot 6 weken.
Je werkt wellicht al jaren met een ander systeem van waaruit je de management rapportages maakt en vraagt je af wat er gebeurt met die oude data. Het overstappen naar SMART Insight is eenvoudig en we helpen je door het gehele proces. De oude data wordt overgenomen in het nieuwe systeem zodat geen belangrijke gegevens verloren gaan. Binnen SMART Insight wordt namelijk alle data uit verschillende systemen geïntegreerd en waar mogelijk zelfs verrijkt.
De applicatie draait in een beschermde cloud omgeving, gehost in EEC gebaseerde datacenters. Veiligheid en beveiliging worden gegarandeerd door Dimenzi’s maatregelen rondom informatiebeveiligings opgezet volgens de ISO 27001 – 2017 norm. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
SMART Insight is bij uitstek geschikt om een volledige Table F in op te bouwen. Dit kunnen we in het ontwerp van de blueprint volledig integreren met alle organisatie dimensies. Door een duidelijke cascadering aan te brengen is direct duidelijk wie welke bijdrage hierin kan leveren.

KPI staat voor Key Performance Indicators of Kritieke prestatie indicator. Deze maatstaven zorgen ervoor dat je prestaties van je organisatie, de teams, maar ook de individuele medewerkers in kaart brengt. Door het opstellen van duidelijke KPI’s stuur je een organisatie op basis van data. Goede KPI’s worden opgesteld aan de hand van het SMART-principe:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden
Iedere organisatie stelt doelen voor zowel de lange als de korte termijn. Deze moeten helder geformuleerd worden zodat alle neuzen binnen een organisatie dezelfde kant opwijzen. De doelen moeten meetbaar zijn en niet te vaag geformuleerd zijn. Wanneer de doelen niet realistisch of haalbaar zijn wordt het lastig om de voortgang ervan helder in kaart te krijgen. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
XS4ALL​
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
ELKIEN
Previous
Next

Deze bedrijven maken al gebruik maken
van de oplossingen van Dimenzi

NRC werkt met Dimenzi SMART Dashboard
afbeelding-natuurmonumenten-logo
ANWB werkt met Dimenzi SMART Dashboard
Logo consumentenbond
IKEA-Logo
Elkien werkt met Dimenzi SMART Dashboard
CAK werkt met Dimenzi SMART Dashboard
Logo DHL
Gazelle werkt met Dimenzi SMART Dashboard
XS4all werkt met Dimenzi SMART Dashboard