Management Consultancy

We lossen je vraagstuk op! Dit doen we in een project of we ondersteunen je met een ervaren interimmer of consultant. Het resultaat? Succesvolle teams en positieve businesscases.

Succesvol door onze aanpak!

Onze aanpak is het resultaat van veel ervaring in dit vakgebied met veel uiteenlopende vraagstukken bij veel verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Daardoor kunnen we gericht werken aan oplossingen. Wij snappen dat een plan uitvoeren in de praktijk van de klantcontact manager niet heel eenvoudig is. Daarom hebben wij voor de diverse vraagstukken en thema’s een specifieke aanpak uitgewerkt welke zich bewezen heeft. Daarmee leveren we sneller een beter resultaat. 

Dimenzi magazine klantcontact voorpagina.008-min

De blueprint voor een beter resultaat in klantcontact

Fase 1

Het probleem

We starten altijd met een intake waarin we samen de hulpvraag verkennen en verder uitdiepen.
Waar loop je tegenaan, wat wil je verbeteren en welk doel heb je voor ogen? We bespreken de verschillende en belangrijke aspecten van jouw vraagstuk en de gewenste resultaten. Op basis hiervan bepalen we de exacte doelen en gaan we van start.

Fase 2

De analyse

Gedegen analyse vormt de basis voor de inzichten die wij nodig hebben om tot een businesscase en plan te kunnen komen.
We maken zoveel als mogelijk inzichtelijk zodat we een meerdimensionaal beeld hebben van de situatie. Dit doen we door het analyseren van de data, door in gesprek te gaan met de mensen die dagelijks het werk doen en door een beeld te vormen van wat klanten vinden. Dit alles vormt de basis van een plan en Businesscase.

Fase 3

Aan de slag

Niet alleen een plan, maar we helpen om samen het gewenste resultaat te bereiken.
Afhankelijk van de vraag helpen we je met alles wat we in huis hebben: onze consultants, interim managers, SMART Insight en natuurlijk onze training en coaching oplossingen.

Fase 4

Het resultaat

We spreken van tevoren af welk resultaat je wilt bereiken.
• Structureel betere inzichten doormiddel van SMART Insight

• Betere prestaties in sales, retentie of service

• Meer grip op kosten, kwaliteit en klanttevredenheid

• Of bijvoorbeeld een Klantcontact- en Kanaalstrategie

Onze Dimenzi

We werken al bijna 20 jaar binnen de Contact Center branche voor uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland. Dit stelt ons in staat om organisaties gericht te ondersteunen met uiteenlopende vraagstukken.

Wij geloven dat je alleen het beste resultaat krijgt als je op meerdere vlakken werkt aan verandering en verbetering. De combinatie van het vergroten van kennis, inzichten en vaardigheden zorgt uiteindelijk voor het beste en meest duurzame resultaat.

 

Contact Centers die al gebruik maken van de oplossingen van Dimenzi

NRC werkt met Dimenzi SMART Dashboard
ANWB werkt met Dimenzi SMART Dashboard
Logo consumentenbond
IKEA-Logo
Logo DHL

Geïnteresseerd in
Management Consultancy?

Wil je meer informatie of onze adviezen voor jou contact center neem dan contact met ons op!