Concrete en
resultaatgerichte
consultancy

Dimenzi biedt managers de inzichten, kennis en middelen die zij nodig hebben om klantencontact te optimaliseren.

Waardevol klantcontact begint bij het begrijpen van de klantenbehoeften. Dimenzi biedt managers de inzichten, kennis en middelen die nodig zijn om de organisatie van klantenservices te verbeteren. Het resultaat? Een hogere klanttevredenheid en betere bedrijfsresultaten.

Deze Contact Centers hebben we al mogen helpen

Optimaliseer klantcontact in 3 stappen

STAP 1

De hulpvraag

We starten altijd met het verdiepen van de hulpvraag. Waar loop je tegenaan, wat wil je verbeteren en welk doel heb je voor ogen. We bespreken de verschillende en belangrijke aspecten binnen de klantenservice, zoals de managementinformatie, teamprestaties, klantbeleving en de inzet van verschillende kanalen. Op basis hiervan bepalen we de exacte doelen en gaan we van start.

STAP 2

Onze aanpak

We analyseren het vraagstuk, bepalen het potentieel van de organisatie en wat er nodig is om de gewenste verbetering te realiseren. Vervolgens analyseren we de manier van werken, het kennisniveau, kwaliteit van het contact, de mensen, de klantbeleving en andere aspecten die bijdragen aan een beter klantcontact. We analyseren data per onderdeel en nemen interviews af, waarna we gezamenlijk een duidelijk plan van aanpak opstellen.

STAP 3

Het resultaat

We bieden je alle inzichten en leren je de vaardigheden die je nodig hebt om de werkwijzen binnen jouw organisatie te optimaliseren. Daarnaast helpen we je ook veranderingen succesvol te managen, door je proactief te ondersteunen binnen dit proces. Het resultaat? Een klantenservice die gewenste doelstellingen realiseert, klanten optimaal ondersteunt en goed inspeelt op hun behoeften.

De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.

Elkien

Lees onze succesverhalen

Met behulp van Dimenzi is onze klantenbase gegroeid en mede dankzij hen heeft retentie een compleet nieuwe betekenis gekregen.

XS4ALL

Lees onze succesverhalen

Samen 30 jaar ervaring in Klantcontact

Wij zijn Nick Elshof en Wietse Westerhuis, initiatiefnemers van SMART Insight en oprichters van Dimenzi. Als interim managers en management consultants hebben wij samen ruim 30 jaar ervaring binnen de Contact Center branche, wat ons in staat stelt om diverse organisaties op uiteenlopende fronten te ondersteunen.

Wij geloven in doen, niet alleen in denken. Aan kennis alleen heb je weinig; het is de combinatie van kennis, inzichten, vaardigheden en ondersteuning die zorgt voor het daadwerkelijke en beste resultaat.

Managing partner &
Management Consultant

Nick Elshof

Nick Elshof is mede initiatienemer van Dimenzi SMART Insight en werkt sinds 2001 in de contact center branche. Ook Nick heeft gewerkt binnen uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Nick heeft zich gespecialiseerd in Business Analyse, workforce management, rapportage en managementinformatie.

Managing partner &
Management Consultant

Wietse Westerhuis

Wietse Westerhuis is oprichter van Dimenzi en mede-initiatiefnemer van Dimenzi SMART Insight. Wietse is sinds 2003 actief als interim manager en management consultant in de klantcontact branche, in zowel binnen- als buitenland.

Wietse heeft zich gespecialiseerd in het vereenvoudigen van het management van klantcontact en het verbeteren van de prestaties van klantcontactcentra. Ook is hij gespecialiseerd in retentie, waardecreatie, Customer Experience, Channelmanagement en Verandermanagement.

Wil je meer over ons en
Dimenzi weten?