Coaching module

De coachingmodule is speciaal gemaakt voor managers, teamleiders én medewerkers en ondersteund van begin tot eind het hele coaching proces. Deel eenvoudig inzichten, bestanden en feedback om samen gestructureerd te werken aan betere prestaties en kwaliteit van dienstverlening.

Tijd en locatie onafhankelijk coachen

Hoe fijn is het als je direct een coaching kan starten als je bezig bent met je analyses en de resultaten hier aanleiding toe geven. Niets meer plannen, niet meer wachten, maar direct starten onafhankelijk van tijd of locatie. 

Kijk hiernaast voor een uitgebreide demo.

Geen drempels meer

Niets staat je meer in de weg om te starten met je coachings. Je hoeft niet meer te wachten totdat iemand aan het werk is, beschikbaar voor een gesprek of op locatie is. Zodra de coachee beschikbaar is kan deze in eigen tijd reageren en de gewenste actie ondernemen.

Coaching module voor klantcontact
Medewerkers effectief sturen

Alles bij elkaar

Eindelijk komt alles bij elkaar: de inzichten, gesprekken met klanten, coaching documenten en QM formulieren inclusief de dialoog die hierover plaats vindt. Alles overzichtelijk bij elkaar gebracht. 

Gestructureerd aan de slag

De coaching module geeft structuur en houvast zodat je niets meer vergeet. Stel targets in en bepaal het eerstvolgende moment van opvolging. Hier wordt je dan automatisch aan herinnert of je ontvangt een bericht als een medewerker feedback heeft gegeven. Zo blijft je altijd aangehaakt en houd je de focus op de voortgang.

Coachen op afstand

Geïnteresseerd in de coaching module

Wil je meer informatie of wat de coaching module voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op!