Callcenter software

SMART INSIGHT

Contact Center Software: SMART Insight

SMART Insight biedt managers een omnichannel van waaruit klantcontact eenvoudig gemanaged en verbeterd kan worden. Met SMART Insight contact center software heb je al onze kennis en ervaring in handen met geautomatiseerde analyses en adviezen en een kant en klaar klant Call Center besturingsmodel.

Met onze Contact Center Software ben en je altijd in control! En kun je gericht sturen op performance, kwaliteit, kosten en klantwaarde.

Bekijk de video
Bekijk de features

De Features
van SMART Insight

Icon

Algemeen

logo Dimenzi

Functionaliteiten

logo Dimenzi

Modules

Dimenzi Contact Centre Dashboard logo

Implementatie

logo Dimenzi

Modules

Icon

Technisch

Dit lost SMART Insight voor je op

logo Dimenzi

Bespaart tijd

logo Dimenzi

Verhoogt effectiviteit

Icon

Helder inzicht

Gratis uitproberen?

KRIJG CONTROLE OVER JOUW CALL CENTER MET SMART INSIGHT!

Gratis uitproberen?

Samen bepalen we je belangrijkste doel. Vervolgens stellen richten we een blueprint op, configureren we de belangrijkste bronnen en KPI’s en kun je aan de slag! Na deze 3 maanden evalueren we je resultaat en hoe je ervaring met deze manier van werken is. Ben je enthousiast, dan richten we SMART Insight verder naar wens in. Ben je dat niet, dan zijn er verder geen verplichtingen en kun je direct stoppen.
Management Dashboard SMART INSIGHT

Wil je meer over Dimenzi weten?

Gebruikt jullie Call Center Power BI?

Geen probleem! Dimenzi heeft al haar ervaring, kennis en expertise ook beschikbaar gemaakt in een Custom Power BI solution om de best mogelijke inzichten te genereren voor call centers om de customer service te managen en te verbeteren.

FAQ

Wij beantwoorden graag al jouw vragen
SMART Insight is intelligente klantenservice software (of callcenter software) van waaruit managers eenvoudig inzicht krijgen in de realisatie van hun klantcontactstrategieen. Onze software zorgt ervoor dat organisaties gericht klanttevredenheid kunnen verhogen, klantcontact kunnen optimaliseren en kosten goed onder controle kunnen houden.
Wij starten met het uitwerken van een blueprint voor jouw organisatie. Deze wordt gebaseerd op de doelen die voor jouw organisatie van belang zijn en op basis van de KPI’s die jouw doelen ondersteunen. Wij hebben jaren ervaring binnen callcenters en helpen je graag om die structuur en KPI’s te bepalen. Vervolgens ontsluiten we de benodigde databronnen en richten we het dashboard in op basis van de wensen en behoeftes van de organisatie. Om te zorgen dat klantenservice medewerkers een vliegende start maken verzorgt Dimenzi een training voor zowel de medewerkers als de contact center managers op locatie. Op deze manier leert de gehele organisatie te werken met SMART Insight en worden de resultaten op de juiste manier geïnterpreteerd en gerapporteerd. Van begin tot eind duurt de gehele implementatie 4 tot 6 weken.
Je werkt wellicht al jaren met een ander systeem van waaruit je de management rapportages maakt en vraagt je af wat er gebeurt met die oude data. Het overstappen naar SMART Insight is eenvoudig en we helpen je door het gehele proces. De oude data wordt overgenomen in het nieuwe systeem zodat geen belangrijke gegevens verloren gaan. Binnen SMART Insight wordt namelijk alle data uit verschillende systemen geïntegreerd en waar mogelijk zelfs verrijkt.
De applicatie draait in een beschermde cloud omgeving, gehost in EEC gebaseerde datacenters. Veiligheid en beveiliging worden gegarandeerd door Dimenzi’s maatregelen rondom informatiebeveiligings opgezet volgens de ISO 27001 – 2017 norm. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
SMART Insight is bij uitstek geschikt om een volledige Table F in op te bouwen. Dit kunnen we in het ontwerp van de blueprint volledig integreren met alle organisatie dimensies. Door een duidelijke cascadering aan te brengen is direct duidelijk wie welke bijdrage hierin kan leveren.

KPI staat voor Key Performance Indicators of Kritieke prestatie indicator. Deze maatstaven zorgen ervoor dat je prestaties van je organisatie, de teams, maar ook de individuele medewerkers in kaart brengt. Door het opstellen van duidelijke KPI’s stuur je een organisatie op basis van data. Goede KPI’s worden opgesteld aan de hand van het SMART-principe:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden
Iedere organisatie stelt doelen voor zowel de lange als de korte termijn. Deze moeten helder geformuleerd worden zodat alle neuzen binnen een organisatie dezelfde kant opwijzen. De doelen moeten meetbaar zijn en niet te vaag geformuleerd zijn. Wanneer de doelen niet realistisch of haalbaar zijn wordt het lastig om de voortgang ervan helder in kaart te krijgen. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
XS4ALL​
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
ELKIEN
Previous
Next

Lees Meer Over Onze Call Center Software Solution

Partnerschap Dimenzi en Vluent

Dimenzi en Vluent bundelen hun krachten

Afgelopen week hebben Dimenzi en Vluent de handen formeel ineen geslagen en een strategische samenwerking getekend. Na een aantal gesprekken was al snel duidelijk wat wij voor elkaar konden betekenen. Vluent wil haar klanten in de toekomst bedienen met hoogwaardige oplossingen in het managen van klantcontact. Dimenzi levert met SMART Insight een waardevolle aanvulling op deze dienstverlening. Vluent heeft met deze overeenkomst het exclusieve recht om de verschillende producten van Dimenzi te verkopen in de

Lees verder
Podcast klantcontact

In gesprek met de KSF over het paradoxale imago van de klantcontactsector: waar staan we?

In de podcast van het Klantcontact Café gaat Roelof Hemmen in gesprek met Wietse Westerhuis (directeur a.i. bij de KSF) en Chantal Rovers (Manager Customer Care bij Sports Unlimited Retail) over het imago en ontwikkelingen binnen de klantcontactsector. Is het einde van de ‘plasketting‘ in zicht? Is de CAO voor (facilitaire) contactcenters nog toereikend en moet er bijvoorbeeld een keurmerk komen voor ‘kwaliteit’ contactcenters? En wat is eigenlijk het verschil tussen de Customer Contact Management Association (CCMA) en de Klantenservice Federatie (KSF)? Je hoort het allemaal in

Lees verder
Artikel over sturen op afstand

Hoe je als Online Manager verbindt en coacht

Sinds de komst van Corona zijn we in korte tijd gedwongen om onze medewerkers op afstand te managen en te begeleiden. Die afstand is na bijna twee jaar niet veel minder geworden. De meeste van ons waren niet bekend met het fenomeen managen op afstand. Na 2 jaar ervaring met dit fenomeen kunnen we wel zeggen dat sturen op afstand ons werk op een aantal punten het er niet makkelijker op heeft gemaakt. Nee, sturen

Lees verder