Callcenter software

SMART INSIGHT

Contact Center Software: SMART Insight

SMART Insight biedt managers een omnichannel van waaruit klantcontact eenvoudig gemanaged en verbeterd kan worden. Met SMART Insight contact center software heb je al onze kennis en ervaring in handen met geautomatiseerde analyses en adviezen en een kant en klaar klant Call Center besturingsmodel.

Met onze Contact Center Software ben en je altijd in control! En kun je gericht sturen op performance, kwaliteit, kosten en klantwaarde.

Bekijk de video
Bekijk de features

De Features
van SMART Insight

Icon

Algemeen

logo Dimenzi

Functionaliteiten

logo Dimenzi

Modules

Dimenzi Contact Centre Dashboard logo

Implementatie

logo Dimenzi

Modules

Icon

Technisch

Dit lost SMART Insight voor je op

logo Dimenzi

Bespaart tijd

logo Dimenzi

Verhoogt effectiviteit

Icon

Helder inzicht

Gratis uitproberen?

KRIJG CONTROLE OVER JOUW CALL CENTER MET SMART INSIGHT!

Gratis uitproberen?

Samen bepalen we je belangrijkste doel. Vervolgens stellen richten we een blueprint op, configureren we de belangrijkste bronnen en KPI’s en kun je aan de slag! Na deze 3 maanden evalueren we je resultaat en hoe je ervaring met deze manier van werken is. Ben je enthousiast, dan richten we SMART Insight verder naar wens in. Ben je dat niet, dan zijn er verder geen verplichtingen en kun je direct stoppen.
Management Dashboard SMART INSIGHT

Wil je meer over Dimenzi weten?

Gebruikt jullie Call Center Power BI?

Geen probleem! Dimenzi heeft al haar ervaring, kennis en expertise ook beschikbaar gemaakt in een Custom Power BI solution om de best mogelijke inzichten te genereren voor call centers om de customer service te managen en te verbeteren.

FAQ

Wij beantwoorden graag al jouw vragen
SMART Insight is intelligente klantenservice software (of callcenter software) van waaruit managers eenvoudig inzicht krijgen in de realisatie van hun klantcontactstrategieen. Onze software zorgt ervoor dat organisaties gericht klanttevredenheid kunnen verhogen, klantcontact kunnen optimaliseren en kosten goed onder controle kunnen houden.
Wij starten met het uitwerken van een blueprint voor jouw organisatie. Deze wordt gebaseerd op de doelen die voor jouw organisatie van belang zijn en op basis van de KPI’s die jouw doelen ondersteunen. Wij hebben jaren ervaring binnen callcenters en helpen je graag om die structuur en KPI’s te bepalen. Vervolgens ontsluiten we de benodigde databronnen en richten we het dashboard in op basis van de wensen en behoeftes van de organisatie. Om te zorgen dat klantenservice medewerkers een vliegende start maken verzorgt Dimenzi een training voor zowel de medewerkers als de contact center managers op locatie. Op deze manier leert de gehele organisatie te werken met SMART Insight en worden de resultaten op de juiste manier geïnterpreteerd en gerapporteerd. Van begin tot eind duurt de gehele implementatie 4 tot 6 weken.
Je werkt wellicht al jaren met een ander systeem van waaruit je de management rapportages maakt en vraagt je af wat er gebeurt met die oude data. Het overstappen naar SMART Insight is eenvoudig en we helpen je door het gehele proces. De oude data wordt overgenomen in het nieuwe systeem zodat geen belangrijke gegevens verloren gaan. Binnen SMART Insight wordt namelijk alle data uit verschillende systemen geïntegreerd en waar mogelijk zelfs verrijkt.
De applicatie draait in een beschermde cloud omgeving, gehost in EEC gebaseerde datacenters. Veiligheid en beveiliging worden gegarandeerd door Dimenzi’s maatregelen rondom informatiebeveiligings opgezet volgens de ISO 27001 – 2017 norm. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
SMART Insight is bij uitstek geschikt om een volledige Table F in op te bouwen. Dit kunnen we in het ontwerp van de blueprint volledig integreren met alle organisatie dimensies. Door een duidelijke cascadering aan te brengen is direct duidelijk wie welke bijdrage hierin kan leveren.

KPI staat voor Key Performance Indicators of Kritieke prestatie indicator. Deze maatstaven zorgen ervoor dat je prestaties van je organisatie, de teams, maar ook de individuele medewerkers in kaart brengt. Door het opstellen van duidelijke KPI’s stuur je een organisatie op basis van data. Goede KPI’s worden opgesteld aan de hand van het SMART-principe:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden
Iedere organisatie stelt doelen voor zowel de lange als de korte termijn. Deze moeten helder geformuleerd worden zodat alle neuzen binnen een organisatie dezelfde kant opwijzen. De doelen moeten meetbaar zijn en niet te vaag geformuleerd zijn. Wanneer de doelen niet realistisch of haalbaar zijn wordt het lastig om de voortgang ervan helder in kaart te krijgen. Voor veel organisaties is het opstellen van goede KPI’s een lastige taak, waarin de focus op het hoofddoel (bijvoorbeeld kostenreductie of het verhogen van klantretentie) verloren gaat. Laat Dimenzi helpen bij het opstellen van heldere KPI’s.
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
XS4ALL​
De prestaties van onze teams zijn sterk verbeterd met de kennis die we verkrijgen uit SMART Insight.
ELKIEN
Previous
Next

Lees Meer Over Onze Call Center Software Solution

Klantcontact verbeteren

Volledige controle over jouw klantenservice in 2021: uitdagingen en oplossingen

In 2020 zijn er een hoop verschuivingen geweest waar ook veel contact centers op hebben moeten anticiperen. Natuurlijk denken we hierbij aan de impact van Covid-19 met de consequentie dat iedereen ging thuiswerken, maar ook een volledige verschuiving (eind 2020 begin 2021) naar online verkoop voor veel organisaties. Persoonlijk contact is dit jaar dan ook belangrijker dan ooit in de relatie die bedrijven met klanten onderhouden. Klanten worden steeds kritischer en kiezen bij een slechte

Lees verder
Customer support

Dimenzi Benchmark Relevant Klantcontact 2019

Nationale Benchmark Relevant Klantcontact Persoonlijk contact is essentieel voor de relatie die bedrijven met klanten onderhouden. Klanten worden echter kritischer en kiezen steeds makkelijker voor de concurrent. Daarom is relevant zijn bij elk klantcontact crucialer dan ooit. Enerzijds moet  je als organisatie steeds de juiste service verlenen aan de klant, anderzijds moet je ook aansluiten op communicatiekanalen  die relevant zijn. Het effectief kunnen organiseren van de klantenservice en tegemoetkomen aan  de kritische klant is een 

Lees verder
Zelforganiserende teams

Zelforganiserende teams: medewerkers aan de macht en in hun kracht!

Veel Contact Centers zijn nog traditioneel ingericht wat betreft de aansturing van mensen en teams: directieve aansturing. Dit is zoals ik de meeste klantcontact organisaties ken die tientallen of honderden mensen aansturen. WFM is leidend en Teamleiders en Managers bepalen over het algemeen wat er op de vloer gebeurt. Maar dit model lijkt heel snel achterhaald te gaan worden. Medewerkers zelf aan het stuur, dat is het motto!  Ine Beljaars (AEGON) deelde met ons haar

Lees verder

* Door je e-mail in te vullen ga automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.

* Door je e-mail in te vullen ga automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.