Dimenzi en Vluent bundelen hun krachten

Afgelopen week hebben Dimenzi en Vluent de handen formeel ineen geslagen en een strategische samenwerking getekend. Na een aantal gesprekken was al snel duidelijk wat wij voor elkaar konden betekenen. Vluent wil haar klanten in de toekomst bedienen met hoogwaardige oplossingen in het managen van klantcontact. Dimenzi levert met SMART Insight een waardevolle aanvulling op deze dienstverlening. Vluent heeft met deze overeenkomst het exclusieve recht om de verschillende producten van Dimenzi te verkopen in de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Voor Dimenzi is deze samenwerking een belangrijke stap naar de internationale markt. Wij kijken uit naar een bloeiende en succesvolle samenwerking.

Over Vluent 
Vluent is een workforce Management Consultancy organisatie gevestigd in Duitsland. Vluent helpt organisaties om hun prestaties te managen en te verbeteren door de inzet van mensen te optimaliseren. Door klantgedrag te voorspellen, resources adequaat in te zetten en consequent verbetermogelijkheden te analyseren zorgt Vluent ervoor dat het potentieel wordt gerealiseerd. Vluent biedt oplossingen voor de lange termijn, die flexibel zijn op dagdagelijkse basis en daarnaast ervoor zorgen dat de strategische doelstellingen voor de lange termijn worden behaald. Vluent werkt internationaal met een primaire focus op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt.

Over Dimenzi
Dimenzi helpt managers bij het managen en verbeteren van klantcontact. Dat doen wij door onze kennis en expertise gericht in te zetten in projecten waarmee wij gegarandeerd resultaat halen. Hierbij zetten wij diverse middelen in zoals onze analyses, onze werkmethodes, online trainingen en ons slimme en geautomatiseerde rapportage platform SMART Insight. Wij helpen niet alleen om zaken snel en vakkundig op orde te brengen, maar ook op orde te houden

 

                   Partnerschap Vluen

Voor ieder contact center een gepaste oplossing

Deel dit artikel